Afectà devers 25 metres quadrats.




Diumenge, dia 28 de febrer, va haver un conat d'incendi a Cala Agulla, concretament passada la paret de pedra que separa el pàrquing del bosc, darrere la zona de caravanes. Segons informacions de Protecció Civil i l'IBANAT, devers les 19,30 hores se va rebre un avís d'incendi des de l'112 i van comparèixer, al lloc on s'inicià, personal de bombers de Mallorca, Protecció Civil i Policia local.





L'incendi se va donar per extingit devers les 20,50 hores i se calcula que afectà 25 m2 (0,0025 ha) de matolls. Afortunadament tot va quedar en un ensurt. Un bon ensurt primer pel lloc on va tenir lloc (al mig del bosc) i per les sospites d'intencionalitat.



La zona afectada ha estat petita, entre d'altres motius, degut a la ràpida actuació dels equips d'extinció, la humitat del lloc i la manca de vents. Així i tot cal tenir present el perill que pot suposar un incendi en aquest indret.



Una vegada més donar l'enhorabona als serveis d'extinció i a Protecció Civil ( per cert, avui és el Dia Internacional de Protecció Civil. Felicitats! ).

Imatges de Protecció Civil i Cap Vermell