A la fi!

L'Ajuntament
obre una oficina
a Cala Rajada.
Estarà ubicada a
la Via Mallorca,
núm. 36.

Els mesos
d'octubre i novembre
ja s'hi podran pagar
els impostos.






En el programa "El cafè dels dissabtes", del passat dia 27, ens queixàvem de la deficiència dels serveis administratius que s'ofereixen als cala-rajaders, sense l'alternativa, a més, d'un transport públic mínimament digne d'aquest nom. Però, en aquell mateix programa, una font d'informació digna de tot crèdit, ens assabentava que l'Ajuntament feia comptes obrir una oficina a la Via Mallorca, número 36.

Aquesta informació la vàrem contrastar en observar que en els anuncis municipals referits al pagament d'impostos, s'oferia aquest nou local per a realitzar-hi les gestions corresponents. Finalment, des del mateix Ajuntament se'ns ha confirmat que durant els mesos d'octubre i novembre, efectivament, es podrà tributar en aquest local, els dimarts i els dijous, de 8'30 a 13'30 hores.

D'altra banda, és intenció de l'equip de govern mantenir aquest espai obert fins que el vengui a substituir l'edifici multiusos. En aquestes dependències provisionals s'hi traslladarà l'oficina d'informació turística, servei de policia local, assistència social (dies i hores encara sense determinar) i serveis administratius bàsics.

No cal dir l'alegria que aquesta nova ens proporciona. Es tracta d'una vella reivindicació de "Cap Vermell", però també de tots els cala-rajaders, i d'alguna manera ve a complir una promesa dels actuals gestors municipals, que és d'agrair.

Mirarem d'ampliar l'abast d'aquesta informació d'urgència.



Image