La plaça de l'Orient acull el concert final de temporada, del programa "l'Escola de Música surt al carrer"










   Dissabte 27 de setembre a les set i mitja,com era previst, començà a la plaça de l’Orient el concert fi de temporada del programa “L’escola de música surt al carrer”. Malgrat la  pluja de mitja tarda, les actuacions dels diversos grups d’alumnes que participaren va poder fer-se a l’aire lliure (en cas de pluja estava previst fer-se al Teatre Municipal). A més del públic que omplia les terrasses dels bars de la plaça, prop de dues-centes persones, la majoria familiars dels alumnes, ompliren les cadires de la plaça.

Image

L’acte començà amb unes paraules de presentació de la directora de l’escola municipal de música, Elionor Gómez –Quintero Garau, i acte  seguit cada grup presentà cada un dels membres, interpretant dues peces del repertori preparat per a interpretar a les places. Així pujaren a l’escenari els diversos grups: violins, percussió, bandeta, xeremiers, grup de rock, orquestra… En acabar hi hagué un refrigeri preparat per les famílies dels alumnes.

Image

Image

  S’ha de dir que en total han hagut sis actuacions a la plaça de l’Orient i altres sis a la plaça Castellet de Cala Rajada i que els alumnes participants reben una compensació econòmica, en forma de beca d’estudis. Aquesta iniciativa pot suposar, a més,  una gran experiència per als joves intèrprets, tant pel fet de preparar les actuacions com per dur-les a terme en el carrer.

Image

  Durant el concert pogueren copsar el grau de satisfacció entre els participants i organitzadors, cosa que fa preveure es torni a repetir l'experiència.

Image

Image