Son Moll, sa Pedruscada, font de sa Cala, el moll de Cala Rajada i l'avinguda Joan Carles inundades.



Entre les 14 i les 15h, just quan els alumnes havien de sortir d'escola, ha descarregat un fort aiguat damunt Capdepera.



El nucli de Capdepera era impracticable. Els embornals s'aixecaven ja que la recollida de pluvials no donava a l'abast. Alguns cotxes han tingut problemes i han causat retencions. El fort pendent feia córrer l'aigua amb força.





A l'autovia la circulació era perillosa. La terra i les pedres arrossegades de la urbanització en obres de son Moll de dalt s'han acumulat a l'entrada de Cala Rajada en un espectacle dantesc. Els bombers i protecció civil han actuat ràpid i bé. 





Com es pot veure a la foto de la portada i a les següents son Moll s'ha anegat i diversos cotxes han pogut sortir gràcies als bombers. També s'han inundat diversos garatges i locals comercials. A algunes aules  de l'edifici d'Educació Infantil de s'Auba ha entrat l'aigua per nombroses "goteteres" que rajaven des del sostre. 




Les aigües de les platges han quedat tintades de color marró.



El passeig marítim de Cala Rajada semblava una piscina.









Ens informaren que a Capdepera, especialment a Vila Roja, l'aigua també va fer mal i inundà soterranis i garatges. 



Un lector ha enregistrat un inici de cap de fibló per Cala Mesquida.



A la zona de sa Pedruscada una paret ha passat per ull i ha caigut damunt un cotxe que estava aparcat. No hi ha hagut danys personals. El cotxe ha quedat molt malmès com es pot veure a la fotografia.



El mollet de sa Pedruscada i passeig de les Atzavares també han evacuat molta aigua.





També diversos operaris han hagut de retirar terra a la carretera de font de sa Cala, just davant de la platja. Els més vells de la contrada ens han contat que feia 44 anys (d'ençà de les pluges dels 87) que ho havien tornat veure el torrent ple d'aigua.



Llavors la calma ha tornat al municipi i ha quedat un horabaixa plàcid, tot i l'ensurt.



Gràcies als lectors per la seva col·laboració en el material gràfic rebut. Sobretot a Nicolás Cumberlege i Margalida Bover.