Enguany,6 empreses han confirmat la seva participació



Un any més s'han convocat les bases de de les ajudes universitàries que es donen anualment als i les alumnes de Capdepera.

Enguany la convocatòria esta marcada per la crisi provocada per la pandèmia de la COVID, que ha fet que el nombre d'empreses col·laboradores hagi minvat notablement. De fet s'ha passat d'onze a sis, per bé que es fan gestions per trobar-ne de noves, segons Agustí Nebot, el regidor d'Educació. "Des del consistori municipal, seguirem fent feina per incorporar noves empreses en aquestes ajudes per als estudiants del nostre municipi".

Cal recordar que l'any passat cada empresa va aportar 3600 euros, becant tres alumnes amb 1200 euros per cap (en total 33 alumnes universitaris se'n varen beneficiar de les ajudes).

Des de l'ajuntament també han volgut manifestar seu agraïment a totes les empreses que continuen participant en aquest projecte, i més enguany en que totes han tengut moltes dificultats degut a l'aturada econòmica pel confinament i la curta i "fluixa" temporada turística. Esperam que l'any que ve retornin les empreses que no han pogut ser present en aquesta convocatòria. 

Les empreses que han confirmat la seva participació són: 

Aguas de Capdepera

Torre de Canyamel

Predi Son Jaumell Hotel Rural

Associació Hotelera de Capdepera

Grup Steh

Electro Hidraulica Llevant.

Gràcies a totes per l'esforç per mantenir la convocatòria.