Ahir comentàvem que Protecció Civil de Capdepera recorregué els carrers de Capdepera i Cala Rajada amb cançons infantils. Avui hem de informar que la Policia Local de Capdepera aprofita que els ciutadans del nostre municipi surten a les 8 a balcons i portals a fer bamballetes, per retre'ls homenatge. 

Els cotxes policials, amb les sirenes engegades, van recórrer els carrers on eren ovacionats per la població, a més alguns infants els lliuraven dibuixos que havien fer pels policies.



El recorregut va incloure el PAC de Capdepera on els sanitaris, el col·lectiu que esta carregant amb el major pes de lluita contra la pandèmia (mai deixarem de donar-vos les gràcies!) va rebre la visita de la policia amb aplaudiments. Aquestes sortides tenen l'objectiu d'animar a la població que compleix el confinament domiciliari i retre'ls un senzill homenatge per complir les directrius sanitàries imposades per l'Estat d'Alarma.



En aquestes setmanes de confinament estam descobrint que hi ha col·lectius com el departament de la policia local de Capdepera ( i els altres cossos de seguretat) que vetllen pel compliment de les restriccions de l'Estat d'Alarma i col·laboren perquè tot vagi el millor possible. La seva missió en aquest moments és fer protegir a la ciutadania i ajudar-li quan sigui necessari.



Aquests dies hem descobert que al poble tenim grans herois que surten al carrer per protegir-nos, per protegir als que ens cuiden i també per donar esperança als gabellins i gabellines més petits de cada casa, altres herois que compleixen el confinament malgrat la seva curta edat.