Devers 2.000 assistents al

concert de S.A. en es Clot de sa Grava

  Organitzat per Renou Col·lectiu, amb el suport de l'àrea de joventut de l'Ajuntament de Capdepera, el passat divendres dia 29 d’agost tingué lloc el concert del grup S A (Sociedad Alcohólika) que presentava el seu darrer disc Mala Sangre. Aquest grup basc de música radical omplí amb els seus sons el recinte d'es Clot de sa Grava, on un bon grapat de seguidors locals i vinguts de tots Mallorca vibraren amb les seves cançons. 


   S A fa una música estrident, amb forta presència de les guitarres i lletres de contingut polític i social alternatiu. Els comentaris dels joves eren de satisfacció, tant  pel grup estel·lar, com pels teloners que deixaren bon sabor de boca als assistents, a més d’escalfar  l’ambient del concert. Us recordam que aquest concert era gratuït per als residents (presentant el DNI) i de pagament (15 euros) per als no residents.

   No tenim constància de cap incident, durant el concert, llevat del botellot als voltants del recinte, d'altra  banda molt freqüent en aquest tipus d'actes.