L’Escola d’Estiu tanca, amb un gran èxit del festival dedicat a Eurovisió i dels seus participants
Image

   Divendres, 29 d'agost de 2008, al matí, tingué lloc al col·legi s’Auba, el festival que els infants de l’escola d’estiu de Capdepera i Cala Rajada han preparat durant aquest mes.
   Cal destacar un gran nombre de pares, mares, germans i padrins que vingueren per veure com els seus fills/es es convertien en vertaders artistes durant un matí. 
  Hem de ecordar que enguany han estat dos els centres d’interès que s’han treballat amb les activitats plantejades:
EL CANVI CLIMÀTIC: Aquest es presenta com una de les preocupacions actuals més importants dins la nostra societat. Amb aquest centre d’interès hem aconseguir que els infants prenguin consciència i adoptin comportaments positius envers el deteriorament que el nostre planeta està sofrint, a causa de la mà de l’home.

Image
GRAVACIÓ DE CUNYES DE DENÚNCIA DEL CANVI CLIMÀTIC

FIGURA DEL REI JAUME I: Els infants han pogut aprendre qui era el Rei Jaume I, i quines repercussions va tenir la seva figura a l’illa.


Image
ELS CAVALLERS DEL REI EN JAUME A SON SERRA DE MARINA

  Una programació d’activitats sens dubte molt enriquidora per als infants, pedagògica i alhora didàctica.
   Per acabar, ens agradaria per part de l’equip de direcció de les escoles d’estiu gestionades per Iniciatives de Ciutat, donar les gràcies a tot l’equip de monitors/es que durant aquests dos mesos han mostrat la seva gran professionalitat.


TOT UN ÈXIT!   ENHORABONA!!

Javi García

Aqui teniu algunes fotografies del festival de cloenda de l'Escola d'Estiu:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image