Gran concert de la Banda de Música de Capdepera i espectaculars focs des del Castell

Image

     Anys enrere, parlar del concert de Sant Bartomeu de  la Banda de Música i dels focs, era parlar de l’acomiadament de les festes. Enguany no: aquesta veghada les festes continuen fins a final d’agost, amb més intensitat i tot.
 
     Dilluns, dia 25 d’agost, la plaça des Sitjar s’omplí per escoltar el concert del CC Banda de Música de Capdepera..., i sa Banda no decepcionà el seu fidel públic. Un concert de gran qualitat, amb una selecció d'obres molt acurada i una molt bona actuació dels músics.  El director, Miquel Gayà, no deixà d’agrair al públic la seva presència i als lectors de “Cap Vermell” el fet d'haver triat l’actuació de la Banda com a millor acte de les festes (a la nostra enquesta del mes d'agost). El programa va incloure el passdoble Goya, La legenda del beso, Una Noche en Granada i Cavalleria Rusticana, pel que fa a la primera part. La segona part va incloure Celtic Ritual, Concierto Dinámico, Cordillera de los Andes i la banda sonora de la película Piratas del Caribe. Acabà, com no podia ser d'altra fprma, amb Amparito Roca.
     A l'apartat d'arxius de so teniu una article en què trobareu dues de les obres que interpretà la banda, en vídeo.

     Veritablement, el poble estima la seva banda i aquesta correspon amb concerts  com el del dilluns. Gràcies.

            Image

            Image

      Just acabar el concert, s’amollaren els coets que avisaven del començament dels focs artificials. Uns focs que hem de qualificar d’espectaculars, i que any rere any se superen. El Castell, una vegada més, s'oferí com a marc incomparable d'aquest esdeveniment. A més de les dues fotos, teniu un fragment de vídeo.

            Image

            Image