ENTRA EN VIGOR

L'ORDENANÇA DE

CONSUM INDEGUT

D'ALCOHOL

La nova ordenança reguladora del consum indegut de begudes alcohòliques, normativa aprovada per l'Ajuntament de Capdepera el passat mes de juny, ha entrat en vigor aquest passat dissabte, 16 d'agost.
L'ordenança estableix diverses limitacions i prohibicions a l'hora de consumir alcohol al carrer i en els espais públics del municipi. Amb el temps, el consum indegut d'alcohol ha anat en augmentant de manera progressiva, cosa que ha generat importants problemes de brutícia, escàndol i renou, concentrats en els mesos estivals.
Per això, l'Ajuntament ha hagut d'intervenir aprovant aquesta nova normativa, amb diverses restriccions. Les infraccions lleus se sancionaran amb multes que van des dels 60 euros als 750 i les greus poden arribar fins als 1.500 euros.
Reduir l'excés de renou i brutícia i augmentar la qualitat dels veïns dels habitants i visitants de Capdepera, és l'objectiu de l'aplicació d'aquesta nova ordenança, que afecta sobretot al nucli de Cala Rajada.
La venda, distribució i subministrament de begudes alcohòliques també estarà limitat, a excepció de festes i esdeveniments, sempre amb la seva autorització corresponent.