Dia de Sant Bartomeu: cavalls, música i teatre
Image

   El 24 d'agost, dia de Sant Bartomeu. és un dia de festa relaxat. Cal reposar forces després de la revetlla de la nit anterior i de la diana florejada.
   Així, fins a les 16,30 hores no hi ha cap activitat. Aquesta és l'hora de les tradicionals carreres de cavalls al cós d'es Cavaller (davant el polígon industrial) organitzades per la Societat Hípica Gabellina. En total hi va haver 10 carreres, de trot i al galop, amb prou públic que després del dinar familiar s'apropà a  veure les curses. En una altra noticia de Cap Vermell  hi trobareu els resultats, facilitats per l'organització.

            Image

   A les 20 hores es va celebrar l'ofici solemne en honor del patró de Capdepera, amb el temple estibat de feels. Concelebraren,  a més de Mn. Miquel Mulet, els preveres Joan Servera, Antoni Amorós i Antoni Gili.
  A les 22,30 hores, després de superar alguns problemes tècnics, amb una plaça des Sitjar totalment plena, poguérem assitir a l'anunciada representació de la comèdia " Pijama per a 6. Una comèdia d'embulls". L'obra, un vodevil clàssic, amb tots els ingredients propis del gènere, agradà a la majoria d'assitents, que pogueren riure a pler, gràcies a les situacions plantejades, tòpiques i previsibles, però efectives, com pel bon quefer dels actors i actrius, encapçalats pel solvent Joan Carles Bestard (ben acompanyat per Miquel Fullana, Jaume Fuster, Catalina Munar, Apolònia Serra y Marta Simonet). IB3 està contribuint notablement a popularitzar el rostres dels actors mallorquins, i a fer-los créixer artísticament. En tot cas, els hauríem de recordarm, pel mal efecte que fa haver-ho d'escoltar, que a Mallorca "es grip" és una paraula masculina (aquí no patim sa grip, com s'entossudieren a pronunicar, de manera insistent).

            Image

            Image