Els acusats de violar una jove a Cala Rajada neguen els fets


Els dos acusats per la violació en grup de Cala Rajada, que encara estaven en presó preventiva, han negat els fets aquest dijous. Segons ha informat IB3, la Guàrdia Civil ha traslladat aquest dijous dematí els dos joves al jutjat de guàrdia de Manacor. La jutgessa havia de decidir en aquesta vista si mantenia la presó provisional per als acusats o els deixava en llibertat amb càrrecs. Un cop que els dos acusats han arribat als jutjats, han volgut contar la seva versió dels fets. Cal recordar que durant la primera vista tots els acusats per la violació en grup es van acollir al dret a no declarar.

Un dels acusats ha negat completament la seva implicació en la violació, mentre que l'altre ha assegurat que va conèixer la víctima a una de les discoteques de Cala Rajada i que ells dos sols varen anar a un hotel, on varen mantenir relacions sexuals consentides. Les versions dels acusats contradiuen la versió de la víctima i les proves forenses, les quals varen acreditar lesions compatibles amb l'agressió sexual: cops al coll, als braços i als canells i danys a la zona genital.

L'advocat dels acusats ha informat que demanarà les imatges de totes les càmeres de seguretat de l'hotel, a més dels seus mòbils per veure les fotografies i els vídeos d'aquella nit.

A hores d'ara, la jutgessa manté la presó provisional per als dos acusats, dels fets que succeïren dia 3 de juliol i que foren detinguts a l'aereoport l'endemà.