Malgrat que tothom parla de frenar la destrucció del medi ambient, el batle de Capdepera segueix fanatitzat amb la seva visió de ciutat i les seves polítiques de destruir la natura per reemplaçar-la per ciment i asfalt, augmentant la desertificació i perjudicant la qualitat de vida de les residents del municipi i la qualitat turística.







En el projecte del passeig marítim de Son Moll, que comprèn una obra de renovació que va des de la plaça de Son Moll fins el restaurant Noahs, es pretén eliminar 640 metres quadrats de zones verdes per reemplaçar-les per ciment i promoure més ocupació de via publica.

Unides Podem explica que a més de danyar el medi ambient i la qualitat de vida dels que viuen a Capdepera, perjudica el turisme. Mentre el batle opta per massificar el passeig, nosaltres mantenim que és molt important per al bé comú conservar el seu valor paisatgístic emblemàtic. Tots sabem que els turistes que vénen a Cala Rajada ens trien per diferenciar-nos de l'Arenal, Magaluf o Palma.

Unides Podem està a favor d'un projecte de passeig marítim. Pensam que cal renovació i una inversió, però no d'aquesta manera. Per això fem propostes com alternatives a les que exigim que es mantingui i es millorin les zones verdes al llarg del passeig i es mantinguin relativament els mateixos metres quadrats destinats a ocupació de via pública. Espai tenim perquè poguem redistribuir i reorganitzar les zones del passeig de vianants, zones verdes i zones d'ocupació, d'aquesta manera es dóna solució a tots.
El que hem de tenir en compte és que el camí de vianants passarà al costat del mar, tindrà uns 5 metres d'ample i ha d'estar lliure d'obstacles. Les terrasses passaran al costat dels restaurrants. En reorganitzar-els espais s'aprofitaran molts metres quadrats nous que abans estaven nuls, com les voreres etcètera, ja que tot el passeig tindrà el mateix nivell. Les zones verdes s'han de conservar-se i distribuir-se a on millor sia consensuat entre tot el poble.

El batle rebutja el mantenir les zones verdes, vol llevar-les i reemplaçar-les per ciment al·legant que suposen una despesa en jardineria. Per Unides Podem, que trasllada la veu dels veïns del poble, no és una despesa, suposa si de cas una inversió per a la qualitat de vida i el turisme.

Per últim, tornam a fer esment la manca de comunicació que té l'alcaldia amb el poble, el batle gairebé mai té en compte l'opinió pública i els veïns no tenim informació ni participam de les coses importants. Ningú se n'adonà d'aquest projecte fins que els partits de l'oposició, MÉS per Capdepera i Unides podem, ens hem preocupat per fer participar a la ciutadania. Volem un Projecte de Son Moll en el qual tots i totes hi participem.



Unides Podem