L’Associació Hotelera de Capdepera  participa des del divendres 22  i  fins  al pròxim diumenge,  24 de març, a la 26a edició de la fira B-Travel  que se celebra al recinte ferial de Montjuïc, a Barcelona.

La B- Travel  és un saló especialitzat en turisme  d’experiències per al públic final que compta amb la participació de totes les comunitats autònomes espanyoles i de més de 40 països.

L’oferta de l’esdeveniment gira al voltant  de sis àrees temàtiques relacionades amb el tipus d’experiència que vulgui viure el visitant en el seu viatge. Així, l’encontre compta amb B-Delicious, amb degustacions de cuina regional espanyola i internacional; B-Happy, per a viatges en família, creuer i wellness; B-Culture, viatges relacionats amb la cultura; B-Special, de turisme de luxe; B-Adventure, turisme esportiu i d´aventura; i B-Industrial, rutes amb legat històric-industrial.

Des del primer moment  d’obertura del saló, el nostre tauler, disposat dins l’espai del Consell de Mallorca, ha rebut un gran nombre de visitants amb moltíssim interès en tota l’oferta turística de Capdepera. Una extraordinària  acollida que esperam ens  ajudi a diversificar i desestacionalitzar el municipi.