Les obres a l'inici de temporada preocupen a comerciants i restauradors dels carrer



Les obres de Elionor Servera segueixen a bon ritme. Cada dia es pot veure un bon grup d’operaris de l’empresa adjudicatària (Coexa) fent feina a les voreres, amb l'ajuda de maquinària pesant. Així i tot, sembla que encara queda molt de temps per veure les obres acabades, i la proximitat de l’inici de la temporada i l’apertura de comerços i negocis han fet que residents i comerciants es preocupin.
 

En aquest sentit un grup de “hotelers, comerciants i restauradors del carrer Elionor Servera de Cala Rajada” han remès un escrit al batle de Capdepera sol·licitant que si dia 1 d’abril les obres no s’acaben s’aplaci fins el proper hivern. A la mateixa comunicació manifesten que les obres, si segueixen durant la temporada els produiran  molèsties, prejudicis i mala imatge  de forma “irreparable”.
 

 En el ple del mes  de març també se demanà perquè el projecte d’accesibilitat és diferent al que se va executar al carrer de l’Agulla, si aquest era tan bo i havia rebut tota casta de felicitacions.

Les obres que suposen refer els accessos a les voravies i canviar les rajoles per altres que no rellisquin

Cal recordar que les obres de l’Agulla s’hagueren d’ajornar l'any passat per protestes dels comerciants ja que també s’havien de fer en temporada turística,i suposant la renúncia a una subvenció del Consell de Mallorca. Les obres del carrer Elionor Servera les realitza l'Ajuntament de Capdepera amb mitjans propis. 
La imatge del carrer principal de Cala Rajada en obres contrasta amb la notícia de l'ajornament d'obres en zones turístiques feta en altres nuclis, com ara Cala Millor, per no afectar a l'inici de la temporada turística.

En aquest dies hem sentit el típic comentari "han tingut tot l'hivern per fer les obres i les fan ara a l'inici de temporada", fent referència a la mala planificació dels terminis d'execució d'aquests tipus de projectes. Així i tot, pensem que les dates d'inici no són un caprici i venen donades per la pròpia complexitat en la tramitació dels expedients, voler oferir una imatge renovada de la zona i l'interés per l'execució en aquesta legislatura.