L’Associació Hotelera de Capdepera torna a la Travel Connexion per a promocionar el municipi entre els principals venedors  de Thomas Cook















Capdepera ha estat present un any més a  la fira ´Travel Connexion 2018´,  celebrada  entre el 2 i el 4 de novembre; un esdeveniment  exclusiu per a professionals, organitzat per el touroperador  Thomas Cook  al recinte ferial de Frankfurt.   

L’esdeveniment que  està programat per a presentar les tendències de viatges per a l’estiu 2019,  es desenvolupa  entorn  un extens programa pels assistents,  el qual  afavoreix   l’intercanvi d’informació entre els visitants i els responsables de producte i de vendes. Amb la   participació de  més de 2.500 agències de viatges, l’encontre ens suposa  una bona ocasió per  enfortir contactes i fiançar la promoció de la  nostra  destinació.

Aquesta acció promocional  respon a la necessitat de millorar el coneixement  de la nostra oferta per tal  d’ incentivar la venda d’estàncies vacacionals al municipi de Capdepera  en el principal mercat emissor.