No falten mai a la cita, de manera que ja fa una trentena d'anys que els membres de la Coral s'Alzinar, quan arriba al mes d'octubre, fan honor a aquest peix tan apreciat a Mallorca, en general, i a Cala Rajada en particular. La Coral celebra això de la llampuga de molt abans que se n'inventàs la Mostra que tendrà lloc el proper cap de setmana, amb permís del temps.Tot comença amb un bon berenar de l'equip de cuina i infraestructures, acollit per un amfitrió excepcional com és en Joan Llabata, d'altra banda cap de cuina d'aquest esdeveniment gastronòmic. Aquest personal ja està rodó molt abans de migdia. Però, no us cregueu que tot és menjar: 30 quilos de llampugues esperen per a ser netejades, trossejades i fregides, i una canastra de pebres vermells freturen d'unes mans que en llevin les llavors i els facin bocins. Hi ha una bona estona de feina, però cadascú sap quina és la seva tasca i aquesta ret. 

Cap a les 2, tot és a punt. La paellera amb la llampuga amb pebres embelleix, fa mengera. I l'equip de cuina es fa la foto corresponent, satisfet del resultat del seu treball i els cantaires posen peus davall taula i els comentaris són unànimes: "millor que mai". Certament, fins i tot els mateixos cuiners accepten que a casa seva no els surt tan bona!

Després de les postres (gelat amb ensaïmada), no hi manca la inevitable "Cançó de beure", que canten tots els assistents. Aquests, enguany, han estat menys que en edicions passades, ja que un bon grapat de cantaires, per raons d'"agenda", no hi pogueren assistir. Així que de llampuga, després que tothom refegís, en va sobrar, però els "tuppers" - aquí dits carmanyoles - van comparèixer com per art de màgia i la paellera es va buidar en un no res.

Que sigui fins l'any que ve!