Hi varen participar unes 180 persones de Palma, Sóller, Manacor, Capdepera i Artà
 

 

 

Dilluns 1 d’octubre, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, Creu Roja va organitzar una macroactivitat a Artà per als usuaris/es del Programa de Persones Majors de l’entitat i per als usuaris/es del Centre de Dia i la Residència del municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament.
 

Unes 180 persones majors, de Palma, Sóller, Manacor, Capdepera i Artà, van participar a aquesta jornada, amb una programació variada i adaptada als interessos dels participants. La presentació va tenir lloc al Teatre, amb la benvinguda per part del batle Manolo Galán, i la projecció del documental “Artà, una altra mirada”, d’Agustí Torres.

Posteriorment es dugueren a terme una sèrie d’activitats, que detallam a continuació, a les quals es varen inscriure prèviament els participants segons els seus interessos:

- Ludoteràpia al Club de la Tercera Edat

- Ruta cultural (visita al museu Art Artà i a la botiga i exposició de Marca Artà)

- Ruta històrica per a conèixer el patrimoni del poble, a càrrec de l’historiador Jaume Alzina

- Visita a Ses Païsses

- Pujada al Santuari de Sant Salvador

La Jornada va acabar amb un dinar per a tots els assistents a la plaça coberta del mercat, on tots gaudiren d’un gran fi de festa.Des de Creu Roja donen les gràcies a totes les persones participants, als voluntaris i voluntàries, a l’Ajuntament d’Artà i als seus tècnics per la participació i col·laboració, i al poble d’Artà en general per la seva rebuda.