L'Associació de Veïns d'es Carregador, es Provençals i sa Font de sa Cala celebrà, el passat diumenge dia 30 de setembre, el seu ja tradicional dinar de companyonia. En un dia assolellat i calorós, l'ambient va ser de festa, a l'esplanada del pàrquing de n’Aladern, des de bon matí. L'equip de feina de l'associació Festes del Carme i amics Ricemans – qui, si no? –  muntà la seva infraestructura i es disposà a enllestir tots el material per al que havia de convertir-se en una magnífica paella per a prop de 200 comensals. I és que aquests del moll són un grup de gent la generositat del qual – i les habilitats – mai ponderarem prou.


 

Així que, donades les circumstàncies, totes elles favorables, la jornada va discórrer de la millor manera possible, els veïns de la zona gaudiren, a més d'una arrossada de primera, d'unes hores de convivència i un cert sentiment de pertinença a aquest indret gabellí va surar per totes les taules. 

El sol obligà a posar carpes per resguardar l’equip de cuina que des de les 10 treballaren per a tenir a punt les dues impressionants paelles. No faltà l’aperitiu amb les amb les clàssiques olives i “patatilles”, i a més una peça de pernil curat  tallat a ganivet i cervesa “de sempre” de Sa Cervisseria. Després de la paella  (com sempre, mel) h’ hagué ensaïmada de Can Vila, qui sap si seran les darreres...

Com deien una bona jornada de veïnatge i companyonia.  I és que entre es Carregador i es Provençals, passant per sa Cala, no només hi ha turistes. Enhorabona als organitzadors.Fins l'any que ve, si no hi ha res de nou.