Enguany són onze les empreses que s’han adherit al programa d’ajuts als estudis universitaris que atorga l’Ajuntament de Capdepera des de fa set anys de manera consecutiva, la darrera empresa en afegir-se ha estat Porxada de Sa Torre.

D’aquesta manera, les empreses locals que financen el programa són: Aguas Capdepera S.A., Associació Hotelera de Capdepera, Grup STeH, Electro Hidraúlica Llevant S.A., Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel), Playas de Capdepera S.L., Morey Esteva, S.L., Angels Bolero, S.L., Rebalim, S.L., Miquel Riera Construcciones S.L. i Porxada de Sa Torre.

Fa uns dies es va signar el conveni de col·laboració amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor d’Educació, Pere Terrassa.

En aquesta edició dels ajuts universitaris es repartiran 33 ajuts dels quals 30 són per estudis de grau i tres per estudis de màster.

Amb aquesta programa el consistori gabellí continua apostant per l’educació reglada com a inversió de futur per a crear professionals dels seus respectius àmbits d’estudi. Confia amb el binomi público-privat per invertir en els joves que el dia de demà s’incorporaran al sector laboral.