inici

Cap Vermell

Reconversió de la plaça del Centre Cap Vermell

Es cimenten i tapen les jardineres i es converteix en una "plaça dura"



Han passat vuit anys des que es va inaugurar el Centre Cap Vermell i, dia a dia, es comproven les deficiències d'un projecte que no es sabia ben be els que es volia i que es va fer, segons els cops d'aire de l'actual batle Rafel Fernàndez, tal com ja ens han confirmat tots els actors que hi participaren.



La plaça no te cap sentit així com està dissenyada ja que a l'estiu el sol hi pega de ple tot el dia i fa impossible realitzar qualsevol activitat a no ser el vespre. Aquí també l'arquitecte es va cobrir de glòria. Però en lloc d'ampliar l'àrea vegetal per tal d'augmentar les ombres i la frescor, es decideixen per cimentar, fer el que s'anomena una "plaça dura", típica dels anys 80 i que avui en dia és molt criticada tant pels tècnics com pels usuaris.



Així, d'aquí uns anys s'hauran de fer altres reformes. I és que a Capdepera les obres les acabam pagant dues o tres vegades o per mala planificació i o per mala execució.




Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:















Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar