A Capdepera s'hi han adherit 53 empreses


 

Un total de 53 empreses de Capdepera han aconseguit el distintiu del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) per la tasca realitzada durant el 2017. De les 53, 43 han renovat el distintiu i 8 l'han aconseguit per primera vegada. Amb aquestes són 100 les empreses que disposen del distintiu SICTED a Capdepera a data d'avui.

La regidora de Turisme, Mónica Viejo, i un representant de la conselleria de Turisme, Arturo Maside, van lliurar els distintius en un acte oficial a la sala de plens del Consistori. Les autoritats van mostrar la seva satisfacció perquè amb aquestes actuacions "Capdepera és cada vegada més atractiva per la qualitat turística que ofereix".

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat en les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Les empreses adherides realitzen una sèrie de tallers formatius, enguany han parlat sobre el nou reglament de protecció de dades; sobre el pagament PCI (normativa sobre seguretat de pagament amb targeta); i sobre la posssibilitat de contractació de personal en pràctiques curriculars i extracurriculars.