La Bandeta se'n va anar d'intercanvi a la Selva del Camp (Tarragona)


 

Els passat divendres dia 16 de març al diumenge 18 de març la Bandeta de l’EMMC va partir cap a La Selva del Camp (Tarragona), tornant així la visita d’un cap de setmana que els alumnes d’aquesta escola ens havien fet ara fa tres setmanes.

Deu foren els alumnes de la Bandeta que, acompanyats de dos professors i una de les mares dels alumnes, s’engrescaren en aquesta aventura en forma d’intercanvi. 


El divendres, després d'un llarg viatge i arribats a la Selva del Camp, s’allotjaren a la Casa d'Exercicis Cardenal Arce. 

Dissabte al matí es va dur a terme un intensiu assaig de tres hores en què, en un primer moment, treballaren per separat els alumnes de fusta i els alumnes de vent, metall i percussió, per després ajuntar-se i assajar tots junts. Recuperaren forces amb una paella preparada pels amfitrions, abans de realitzar una ruta turística per la ciutat de Tarragona, visitant les restes de l’antiga ciutat romana de Tarraco. Acabaren el dia gaudint de les piscines del Pavelló Municipal d’Esports de la Selva del Camp.


El diumenge a les 12.00 hores, després de l’assaig general, es va celebrar el concert de cloenda, on els alumnes i professors mostraren el resultat de la feina realitzada aquests dies, interpretant conjuntament un total de 8 temes que havien preparat per a l’ocasió.

Acabat el concert s’acomiadaren dels seus companys  tot esperant retrobar-se en un futur i iniciaren el viatge de retorn cap a Capdepera.