Els conjunts de guitarra i percussió de l'Escola de Música participaren al Mercadet solidari organitzat per l'Església Evangèlica de Capdepera



El passat dissabte dia 17 de març, l’Església Evangèlica de Capdepera va organitzar un mercadet solidari on la recaptació anava dirigida íntegrament a benefici de l’Associació Amics de l’Escola de Música. Segons va explicar Daniela Schwendimann, organitzadora de l’esdeveniment,  l’església havia rebut la donació d’una gran quantitat de roba i altres objectes, i davant la decisió de què fer amb aquest material, va pensar que seria una bona idea dur a terme un mercadet solidari. Una vegada decidit què farien amb el material, se li va plantejar el dilema de per a qui serien el beneficis, i aleshores, va pensar que seria una bona opció donar-los a l’Associació Amics de l’Escola de Música, per a ajudar a sufragar les classes d’aquells alumnes més desfavorits.


Per la seva part, l’Escola Municipal de Música va col·laborar amb un petit concert ofert pels alumnes del conjunt de percussió de na Rosa Ballester i pels alumnes del conjunt de guitarra i les alumnes més avantatjades de na Maribel Lliteras. Un petit tast de la feina que aquests alumnes i les seves professores han dut a terme al llarg d’aquest segon trimestre que està a punt d’acabar, i que va fer les delícies del públic assistent.