El port de Cala Rajada participa del projecte amb 10 embarcacions


 

El passat dijous, 22 de febrer, se presentà a la sala de plenaris de l’Ajuntament de Capdepera se presentà la web Pescaturisme a càrrec de Pep Martínez i Helena Rubí. Aquesta plataforma creada per compaginar la pesca professional de les Illes Balears el turisme.

La web oferta excursions de pesca a varis ports de Mallorca i Menorca, amb gairebé 57 barques, de les quals un bon grapat són de Cala Rajada. Es tracta d’una oferta que aposta pel turisme sostenible, oferint experiències personals úniques, en grups molt reduïts.

A través de la web (en varis idiomes) els clients poden reservar i contractar places a les barques disponibles, podent triar activitat (Mariner per un dia, Anem de pesca i Descobreix Mallorca), el port de partida i la durada de l’activitat en funció de la barca.

Per a poder participar d’aquest projecte les barques passen una sèrie d’inspeccions i han de complir unes normes molt estrictes per garantir la seguretat.
Pescaturisme és una empresa coparticipada, que ha rebut el premi nacional de turisme responsable de FITUR, i suposa una forma de millorar els ingressos dels pescadors i alhora poder ofertar unes experiències úniques als turistes. La pesca de la llagosta, de la sípia, un dia en barca de bou, pesca tradicional, palangre, dinar a bord... conviure amb els pescadors en definitiva.


El grau de satisfacció dels usuaris és gairebé del 95%-100%

Com hem comentat, al port de Cala Rajada hi ha vàries barques que hi participen: Nou Pep Domingo ( patró Pedro Mercant), Virot (patró Martí Bisellac), Hispaniola dosmil (patró Joan Fuster), Els Climents (patró Tomeu Garau), Na Llobriga (patró Jaume Femenias), jovent Mirmer (patró Pep Uceda), Nova Princesa (patró Bernat Martí), VIMA (Jaume Cuart), Ferrassa (Kiko Colom) i Cap Vermell (Miquel Coves)

Clicant l’anagrama podeu entrar en la pàgina web de PescaTurisme i consultar activitats ofertades i preus.
 

 

Les propostes:

Mariner per un dia

Les excursions de pesca es fan en vaixell que van dels 7 als 25 metres, compartint de forma directe i personal l'experiència amb els pescadors. L'activitat de pesca turisme, que es realitza navegant per la costa, o mar endins, permet descobrir les millors cales i els paisatges més espectaculars de Mallorca, com Cabrera o Formentor, mentre que s'aprenen tots els secrets de la pesca del calamar, la llagosta o la gamba vermella.

Les excursions, que tenen una durada d'entre tres i dotze hores, inclouen en la majoria dels casos assaborir a bord les captures realitzades o fer un descans per donar-se un relaxant bany en cales recòndites o paratges idíl·lics. Al tractar-se d'una activitat pesquera, l'horari de sortida és rigoròs, mentre que l'hora de tornada és orientativa.


Anem de pesca

Els amants de la pesca tenen ara l'oportunitat única a Mallorca d'aprendre i practicar noves tècniques i conèixer tots els trucs, guiats pels autèntics llops de mar, en les nostres demostracions de Pesca.

Hem seleccionat per a tu una sèrie d'excursions en vaixell perquè puguis triar la que més s'ajusta als teus desitjos, i en les quals els autèntics professionals, que atresoren un coneixement que ha passat de generació en generació, compartiran amb tu tota la seva experiència i els seus secrets perquè gaudeixis de llançar la canya amb els millors. Les captures que es produeixin com a conseqüència de les demostracions de pesca han de complir la normativa específica.

Nosaltres et proporcionem gratis un volantí o una canya de pesca si ho indiques en les Dades del Client quan reservis les excursions que inclouen Demostracions de Pesca.

Descobreix Mallorca

Les excursions permeten conèixer al detall l'entorn privilegiat de la costa de Mallorca de la mà dels pescadors, que es converteixen en les tres o sis hores que dura aquesta excursió en vaixell amb uns guies excepcionals. Cabrera, Formentor o les cales i coves més secretes del nostre litoral són alguns dels recorreguts que oferim, mentre que es gaudeix de l'albirament de dofins o d'un relaxant bany en paratges idíl·lics. La majoria dels viatges inclouen assaborir a bord el peix  tret del mar.

Aquestes excursions de pesca turisme són per compartir exclusivament amb el teu grup d'amics o familiars i es reserva el vaixell complet en realitzar la compra. És igual el nombre que sigueu mentre no s'excedeixi de la capacitat que s'estableix en cada excursió, ja que el preu és fix i no es comparteix el viatge amb ningú més.