inici

Cap Vermell

Martina Fornés guardonada com a tercera finalista en millor gestor SICTED 2017

Com a gestora de Capdepera en els premis SICTED


Capdepera es va adherir al programa SICTED l'any 2011 i actualment compta amb 100 empreses del món turístic.

Martina Fornés ha rebut el premi a millor gestor SICTED 2017, lliurat per la Secretària d'Estat de Turisme, Matilde Asían, en la VIII edició dels premis, en un acte celebrat a Fitur junt al president de la Comissió de Turisme d'aquesta Federació, José Francisco Hila. 

El premi ha estat atorgat a Martina Fornés, gestora del municipi, per la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions dins les empreses gabellines adherides al programa; l’assessorament adaptat a la realitat empresarial i tenint en compte la nova normativa que va sorgint; la seva formació; promoció de les empreses adherides; planificació de tallers i grups de millora. A més, es fan reunions quadrimestrals entre els representats de les empreses i el representants polítics per tractar la nova normativa i la recopilació de queixes i suggerències turístiques per millorar la destinació. En aquestes reunions, el consistori presenta les millores que han realitzat al poble i les que actuacions que encara estan pendents o que no es poden fer. També se sol•liciten ajudes econòmiques (subvencions) que es pugui invertir en millorar la destinació.

Guardonats
Els premiats de les quatre categories són: com a Millor Destinació SICTED Màlaga, i els finalistes Gran Canària i Sanxenxo. Com a Millor Gestor SICTED, en el qual es reconeix el treball de la persona que gestiona el dia a dia i la implantació del SICTED en una destinació, Maribí Leunda, gestora de Urola Kosta, i com a finalistes José Rafel Pozo, de Utiel, i Martina Fornés, de Capdepera.
També s'han entregat premis a la categoria d'administració pública supramunicipal amb major avanç i desenvolupament en el projecte al llarg d'aquest darrer any, de millor projecte de millora de destinació, i diplomes acreditatius a les destinacions que distingeixen per primera vegada empreses dins del SICTED,entre ells, el municipi mallorquí de Campos.

 

 

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar