Jaume Cabrer del Judo Renshinkan, medalla d'or a la súper copa d'EspanyaEl passat dissabte, dia 13 de gener,  la ciutat catalana de Tortosa va ser l'amfitriona per a la súper copa d'Espanya infantil (13 i 14 anys) amb una participació d'uns 400 nins i nines.

Jaume, jove promesa del judo Balear competeix en categoria de menys 46 kg i guanyà els 5 combats previstos per a l'ocasió. La trajectòria d'aquest jove és excel·lent, ara a la recta final de la temporada de competicions d'alt nivell classificatòries per al Campionat Nacional. Aquest resultat li dóna molta motivació pels seus entrenaments que, sens dubte, és el bon fer de tota la seva programació amb un clar objectiu:  aconseguir una  medalla a la fase final del Campionat d'Espanya, que se celebrarà els dies 5 i 6 de maig a Talavera de la Reina, Castella la Manxa.

 Els altres membres de l'expedició, Ogona Ikeme del judo can Pastilla, conjuntament amb Sofia Nieto i Joan Toni Gallardo de Renshinkan, realitzaren uns brillants combats però no obtenen resultat.