Som prop de la festivitat de Les verges i és temps de bunyols. Les escoles del municipi celebren la festa cuinant (i menjant!) el típics bunyols.

A l’escola s’Auba s’ha implicat l’APIMA. Així celebraren la Festa de les Verges a l’escola, cuinant més d'un miler dels tradicionals bunyols, elaborats per membres de l''APIMA s'Auba de Cala Rajada i la important ajuda de pares i mares del centre.

Els petits de l'escola, els alumnes d'infantil, han visitat la cuina mentre s'elaboraven els bunyols i els alumnes de 6è han repartit els bunyols a totes les aules d'infantil i primària.L’APIMA vol aprofitar els qui han col·laborat. Gaudiu d’unes imatges de la dolça bunyolada!
 Pel que fa a s’Alzinar una grup de mares i padrines han fet bunyols pels alumnes d’Infantil, a les aules i s'han fregit al pati cobert, mentre rebien la visita dels distints grups d'infants.

 


D'altra banda, mares de primer cicle han preparat la massa pels nins de 1r a 3r, que ha estovat i després han vist com s’han fregit els bunyols, que després han menjat a les aules.


 

No cal dir que els nins i nines, de les dues escoles, han trobat els bunyols boníssims.

Enhorabona als qui heu col·laborat per mantenir la tradició a l’escola