Servides més de mil racions de paella Si la Nit de tapes s'ha convertit en un clàssic... Què podem dir de la paella del dissabte? Basta veure l’expectació que creà durant la seva elaboració i les llargues coes que es formaren per aconseguir un plat. Afortunadament el servei va ser prou eficaç i la coa (que arribà per uns moments al passeig Gabriel Roca, per darrera del Marítim) anava fluïda.

 
La paella, més ben dit hauríem de parlar de paelles, va resultat boníssima. No és cap novetat, ja estam avesat però s’ha de reconèixer que el cuiner (i els ajudants, que en aquests esdeveniments tot compta) ha agafat la mida. En fi, enhorabona a tots els que van fer possible el sopar i permetre’ns gaudir d’una bona vetllada.


Ens comentaren que els tiquets s’acabaren i hagué més de mil comensals. De fet se van cuinar tres paelles: una de 500 racions,  una de 250 racions i una altra de devers 300-350 racions. Tot un èxit.

També funcionà a la perfecció el servei de bar. Eficàcia i simpatia.
 

Abans de la verbena, amb música de DJ  i més tard amb música en directe, se va fer el lliurament dels trofeus del Campionat de Balears de marxa nòrdica 2017  i la darrera prova puntuable pel rànquing de la Federació de muntanya (FEDME) 2017 (una mena de lliga estatal).

Acabat el lliurament el representant de la FEDME presentà el calendari de proves i Cala Rajada serà l’escenari del Campionat d’Espanya de marxa nòrdica 2018.

La nit acabà amb música al moll de Cala Rajada.