inici

Cap Vermell

Espigolant la premsa: mor un jove calarrajader en accident de moto

El sinistre tingué lloc el diumenge,  a la carretera Artà- Can Picafort


 

Una vegada més lamentem haver de comentar una noticia tan trista. Un jove de 22 anys veí de Cala Rajada ha perdut la vida en un accident de trànsit en xocar la motocicleta que conduïa amb un cotxe, a la carretera MA-12, en el tram entre Son Serra de Marina i Can Picafort, concretament  al punt quilomètric 13,6.

El sinistre ha tingut lloc poc abans de les 13,30 hores. Hem llegit a la premsa, en base a informacions de la Guàrdia Civil de Trànsit, que tot apunta a que el cotxe i la moto circulaven en direcció a Artà, i el cotxe ha girat a l'esquerra per entrar en un camí. El conductor de la motocicleta sembla que no s'adonà de la maniobra i intentava avançar el vehicle no podent evitar la col·lisió.

El jove va sortir llançat a varis metres fora de la calçada, quedant inconscient. Els efectius sanitaris que acudiren intentaren  reanimar-lo sense aconseguir-lo.


La Guàrdia Civil treballa en l'elaboració de l'informe. Cal recordar que en aquest punt s'han produït 6 morts en poc més d'un any.

La noticia ha estat molt comentada en el municipi i a les xarxes socials. Des de Cap Vermell volem fer arribar als familiar i amics el nostre suport en moments tan tràgics.Imatges 
Crònica Balear


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar