inici

Cap Vermell

Presentació de la XVI edició de la Mostra de la Llampuga dins el Cap de setmana del peix fresc

 També s'ha presentat el IV Campionat de Balears de Marxa Nòrdica 

Enguany se celebra la XVI Mostra de la Llampuga, inclosa dins el Cap de Setmana del Peix Fresc, els dies 13, 14 i 15 d’octubre. 

El cap de setmana començarà divendres 13 d’octubre, amb la Nit de tapes al moll a partir de les 20h i a les 21h, el tradicional Concurs de tapes que arriba a la seva IX edició. Enguany hi participen 20 estands i el jurat està format per diferents cuiners de la zona. La vetllada estarà ambientada amb la música de Chevy’s Band i Tani Mas Band. Els tiquets del menjar es podran comprar als mateixos estands.

Dissabte 14 d’octubre els pescadors de Cala Rajada cuinaran una paella al moll per a 1.000 persones. Els tiquets de la paella valdran 4€ (paella més postres) i els podran comprar al mateix recinte. Després de sopar, tendrà lloc la Verbena marinera amb Vandeshow i La canción del verano.

Diumenge dia 15 és el dia de la XVI Mostra de la Llampuga. Hi haurà 21 expositors, un dels quals és de postres. L’obertura del recinte serà a les 12h del migdia, moment en que es farà la inauguració oficial amb les autoritats, i l’entrada és gratuïta.

L’horari serà de 12h a 16h i de 18h a 22h. Per finalitzar la jornada hi haurà un espectacle de focs d’artifici. Els tiquets dels plats valdran 2€ i es podran comprar el diumenge al moll. La novetat d’enguany referent als tiquets és que aquests no seran de paper sinó que seran unes monedes de plàstic.

Aquest matí ha tengut lloc la presentació del Cap de setmana del peix fresc, amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández; la regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza; el Patró Major de la Confraria de Pescadors, Pedro Mercant; un delegat de l’Associació Hotelera First Sun Mallorca, Antoni Castillo; i el president de l’Associació d'oferta complementària, bars, restaurants i oci de Llevant, Antoni Pastor.

Segons s’ha comentat, enguany es preparen uns 1900kilos de llampuga per la fira. Pedro Mercant ha explicat que està costant arribant a la quantitat necessària perquè hi ha poc peix però que són de exemplars més grossos que l’any passat.

El batle ha comentat que estan «contents» amb la fira i que la seva tasca és «continuar». Ha agraït als col·laboradors la seva participació amb la fira i amb tot el cap de setmana «hi ha tots els ingredients perquè torni a ser un altre èxit», ha dit.

 

IV Campionat de Balears de Marxa Nòrdica

Coincidint amb el Cap de setmana del peix fresc, dissabte dia 14 tendrà lloc el IV Campionat de Balears de Marxa Nòrdica i el I Campionat del Mediterrani Open Nordic Walking.

El campionat de Balears és la darrera prova puntuable pel rànking del campionat nacional i per aquest motiu s’espera la participació d’esportistes de tot Espanya.

Des de dijous s’han organitzat activitats per als participants i acompanyants, com rutes senderistes i visites turístiques. Divendres a les 19h al Centre Cap Vermell tendrà lloc la benvinguda als participants i una conferència sobre els beneficis de la marxa nòrdica. Dissabte capvespre, a les 16h, començarà el campionat i a les 21h, al moll, tendrà lloc l’entrega de trofeus als guanyadors. Aquest esdeveniment està organitzat per l’associació de marxa nòrdica Myotragus.
A l’acte d’avui ha intervengut el president de l’associació, Suso Rexach. 
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar