Artesania, menjar i música omplen la plaça dels Pins de turistes



Fa uns anys, tots els nuclis turísitics organitzaven a finals de setembre la setmana del Turisme per tal d'allargar la temporada i oferir alguna altra cosa més als que ja no podien anar tot el dia a la platja.

Ara hem descobert que dia 27 de setembre es celebra el Dia Mundial del Turisme, i que enguany se centrava en el turisme sostenible com a instrument de desenvolupament. En sintonia amb la celebració d'enguany de l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, 2017, any dedicat a explorar la contribució del turisme als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).



D'aquest darrer apunt no hem trobat cap senyal al programa, de l'antiga celebració de la setmana del turisme, és "un fer per fer" ja que els hotels són plens fins després de la Mostra de la Llampuga i no cal fer activitats extraordinàries per entretenir-los.
Ara bé una vegada proposats els actes, amb la gentada que hi ha és més que normal que la plaça s'ompli de gom a gom.



I el divendres, des de les 18 hores  començaren a sonar les xeremies al voltant de les paradetes. Moltes i conegudes. També s'aprofità per informar amb els grans professionals en que compta el Departament de Turisme.



Convidar lo local sempre és un encert. L'obra de palma no aturà fins les 22h i com sempre fou la més fotografiada i contemplada.





Bon ambient, moltes i diverses paradetes.



Del pastís de Toni Navarro ja n'hem parlat en un altra article, ara bé si teniu oportunitat, tastau-lo!



I fet i no fet, enfosquí i les activitats passarem cap a l'escenari, que ofertà ball de bot i flamenc. Però les paradetes, el vespre, tenen un encant especial.



Aqui teniu una mostra més: Turisme, Maribel, Matias, Argos o Catibel aportaren simpatia i qualitat al mercadet.











I, aviam quan parlam d'allò del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, perquè visites guiades al Castell, rutes senderistes i ciclistes s'haurien de fer de cap a cap d'any.

Durant aquesta setmana s’han organitzat diverses activitats. Rutes senderistes i ciclistes; visites al Castell i al Centre Melis, degustació de productes mallorquins, concert de la coral Cala Rajada, i visita als Jardins de Can March.