inici

Cap Vermell

Condemna dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Cinc minuts de silenci a la porta de l'Ajuntament de Capdepera


La FELIB (Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears) condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils i expressa el seu condol a tots els catalans
 


Avui, 18 d'agost, s'han respectat 5 minuts de silenci  a Capdepera, davant l'Ajuntament, com a acte de condemna dels atemptats perpetrats ahir a Barcelona i Cambrils.
"La Federació d'Entitats Locals de Balears envia el seu condol a les víctimes a les batlesses de les localitats a qui ofereix el seu suport. La FELIB ha demanat als ajuntaments que convoquin els veïnats avui a les 12 del migdia per guardar 5 minuts de silenci com a mostra de repulsa dels fets.

Palma, 18 d'agost de 2017

El president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), Joan Carles Verd, en representació de tots els batles i batlesses de Balears, condemna els atemptats terroristes que Barcelona i Cambrils patiren ahir. La FELIB vol expressar la seva solidaritat i afecte a les víctimes i familiars així com a tots els catalans.

La Federació ha fet una crida als ajuntaments de Balears per tal que avui a les 12 hores es convoqui als ciutadans que així ho vulguin a fer 5 minuts de silenci com senyal de dol i de repulsa al terrorisme.

Els municipis de Balears mostren la seva solidaritat, “tot el nostre afecte és amb les víctimes, les seves famílies i amics”, ha declarat Joan Carles Verd qui, des de la FELIB, ha fet arribar també un nota de condol i suport a les batlesses de Cambrils i Barcelona, Camí Mendoza i Ada Colau. “La violència és l'eina del terror però mai podrà amb un estat de democràcia. No tenim por”.
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar