inici

Cap Vermell

Tres anys de presó per l'intent d'atracament a Cala Rajada de fa un any

Fa un any tengué lloc el robatori a la tenda MANGO de Cala Rajada:
Detingut l'autor d'un robatori amb intimidació en una botiga de Cala Rajada
Un membre de la banda dels "Ángeles del Infierno" ha acceptat tres anys de presó per atracar una botiga de roba a Cala Rajada, armat amb un cúter. L'acusat, belga de 47 anys, va intimidar una de les empleades posant-li la navalla al pit mentre li exigia el diners de la caixa registradora. El lladre va fugir sense botí, ja que els crits de la víctima van alertar les seves companyes. Durant la instrucció del cas, el processat va afirmar que havia comès el robatori per ingressar a la presó, sense concretar-ne els motius. De fet, el magistrat va arribar a fixar una fiança per deixar-lo en llibertat provisional, que no va depositar, per la qual cosa ha quedat gairebé un any en presó preventiva.

L'acusat es va conformar, en el judici celebrat fa uns dies, amb la pena reclamada per la fiscalia per un delicte de robatori amb violència o intimidació en un local obert al públic, en grau d'intent, amb l'agreujant de reincidència i l'exempció d'intoxicació per consum d'alcohol, ja que estava ebri quan tractava de cometre l'atracament. El ministre públic va rebaixar la seva petició inicial de quatre anys i dos mesos de presó després d'assolir un acord amb l'advocat del processat, Antoni Oliver Rotger. L'acusat ha d'indemnitzar amb 200 euros la dependenta a qui va intimidar, la qual va necessitar assistència mèdica per una crisi d'angoixa.

Els fets van ocórrer el 26 d'agost de 2016, cap a la una de la tarda. Segons va admetre el processat, amb antecedents per robatori amb força, lesions, falsificació de document públic i estafa, va entrar en una botiga de roba del carrer Elionor Servera, a Cala Rajada i va intimidar una de les dependentes.


 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
Horaris C E Escolar