inici

Cap Vermell

Via lliure a la construcció del supermercat ALDI i les noves dependències de la Policia Local (?)

El TSJIB suspèn la moratòria comercial de grans superfícies a Mallorca però la sentència es recorrerà i la moratòria seguirà. Mentre, el Consell aprovarà el Pla Director on vol prohibir més centres com aquest.Quan tengueren lloc les inundacions a la Policia Local, el batle comentà que no faria reformes sobre un lloc provisional ja que era tudar doblers. Que esperava que s'aixecàs la moratòria per autoritzar aquest supermercat amb la condició de fer unes noves instal·lacions per a la Policia local a la cantonada de davant el camp de futbol. 
Ara s'haurien de concretar ràpidament aquest conveni. El gup d'alimentació ALDI, plantejà la construcció d'un supermercat en el solar propietat municipal en règim de lloguer, que a més de construir la nova seu de la policia local, pagaria lloguer a partir del desè any. Tot a un ternmini de vint anys. És d'esperar que tothom mantengui la paraula donada.

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha suspès la moratòria comercial de grans superfícies a Mallorca en acceptar el recurs interposat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

El text del 2016, aprovat del Consell de Mallorca, sota la fórmula de norma territorial cautelar, exposava que els equipaments comercials majors de 700 metres quadrats de superfície útil per a exposició i venda quedessin suspesos fins que la institució insular acabi de redactar el pla director sectorial de comerç, instrument per posar ordre en la fins ara poc planificada instal·lació de tot tipus de grans establiments a l’illa.
 
 


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar