inici

Cap Vermell

La Mitja Marató del Carme 2017 es farà

Ara l'’Ajuntament de Capdepera anuncia que se farà la XXVIII Mitja Marató del Carme


L’Ajuntament de Capdepera anuncia que la XXVIII Mitja Marató/ V 10 kilòmetres/ IV Marxa Nòrdica de les festes del Carme d’enguany finalment es podrà realitzar garantint la seguretat dels corredors.

Després de la notícia apareguda a la premsa en la qual l’Ajuntament anunciava que suspenia la mitja marató per falta d’efectius de Policia que poguessin garantir la seguretat dels participants, el Director General d’Interior i Emergències, Pere Perelló, es va posar en contacte amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández per comentar-li la possibilitat de dur endavant la cursa esportiva.

Mitjançant un decret de batlia puntual es poden donar competències en circulació a l’agrupació de Protecció Civil. Es donarà compte d’aquest decret a la Direcció General d’Interior i Emergències i s’activaran també les agrupacions de Protecció Civil d’Artà, Sant Llorenç i Son Servera.

D’aquesta manera finalment es podrà dur endavant la XXVIII Mitja Marató/ V 10 kilòmetres/ IV Marxa Nòrdica que tendrà lloc el dissabte 1 de juliol a les 19:30h a la plaça dels Mariners, Cala Rajada. Cal apuntar-se a www.elitechip.net i serà gratuïta per a tots els participants.

 

Aquesta és la NOTA DE PREMSA que fa dos dies comunicava la suspensió de la prova:

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera ha remès el següent comunicat, tot indicant la suspensió de la Mitja Marató del Carme, la cursa de 10 quilòmetres i la cursa de Marxa Nòrdica (una de les proves oficials de la federació, puntuables pel campionat de Balears):

"El departament d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera ha pres la decisió de suspendre la XXVIII Mitja Marató/ V 10 kilòmetres/ IV Marxa Nòrdica de les Festes del Carme de Cala Rajada ja que no pot garantir la seguretat dels participants, a causa de la manca d’agents de la Policia Local i la decisió d’aquests de no realitzar hores extraordinàries. Per aquest motiu han decidit anul·lar-la per evitar possibles accidents.

L’àrea d’Esports ha contactat amb l’agrupació de Protecció Civil i amb un grup de voluntaris que ajuden en la cursa, però cap dels dos té competències per poder aturar el trànsit als carrers i carreteres. Cal recordar que aquesta cursa transcorre per carrers i carreteres urbans i interurbans i que sol acollir uns 300 corredors.

L’Ajuntament de Capdepera demana disculpes a tots els corredors que cada any participen en aquesta cursa perquè saben que és una cita important en el calendari gabellí."



Celebram que es celebri i esperam que s'aclareixin i que no hi hagi més canvis.


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:










Tercer sector:
“L’acció social en marxa”










Horaris C E Escolar