inici

Cap Vermell

Presentació de l’associació "Som Aquí Gabellins"

Som Aquí Gabellins neix amb l’objectiu de promoure la integració de joves amb diferents graus de discapacitats, principalment en edats compreses a partir de 16 anys.

La presentació de l’associació Som Aquí va tenir lloc al Centre Cap Vermell de Cala Rajada, en presència de l’equip de govern de l’ajuntament, i nombrosos assistents particulars i representants d’altres grups o associacions.

L’acte començà al vestíbul del centre, on els assistents podien associar-se per la mòdica quantitat de 12 € anuals. Després, ja dins del teatre, els diferents membres de la junta explicaren els motius pels quals és necessària aquesta entitat i la participació de la gent, tant per fer de voluntaris, com per aportar diners. Hi hagué també un torn per agrair a entitats públiques, privades, i persones voluntàries el suport que han donat a l’associació fins el moment actual.
A continuació tingué lloc un breu i emotiu reconeixement: a la primera persona que va donar un cop de ma a l’associació, al grup Batucap, fomentant la integració de les persones discapacitades del municipi en la batucada, i a l’artista Gustavo, involucrat amb l’aportació del disseny del logo a l’associació, a qui, a més, li van lliurar un pastís en motiu del seu aniversari.

L’acte acabà amb una degustació de dolç i salat,  un concert a l’esplanada a càrrec del grup Sustrandos davant del centre multi usos, i la pintada d'un mural.Gustavo volgué deixar la seva empenta al mural.


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar