inici

Cap Vermell

Capdepera demana més policies a la reunió anual de la Junta Local de Seguretat


  
El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha sol·licitat «més policies i major presència de la Guàrdia Civil als municipis turístics». Ho ha fet a la Junta Local de Seguretat que ha tengut lloc aquest matí a les dependències municipals gabellines. Ha explicat que la coordinació entre els cossos de seguretat, Policia Local i Guàrdia Civil, funciona «de manera correcta» al municipi, però que «la problemàtica real és la manca d’agents».

Fernández ha dit que preveu organitzar una reunió amb els batles de la comarca de Llevant per parlar de la situació, i, si s’escau, sol·licitar de forma conjunta a Delegació de Govern una major dotació de policies pels ajuntaments.

A banda d’aquesta qüestió, a la reunió s’ha parlat de la bona coordinació entre la Policia Local de Capdepera i la comandància de la Guàrdia Civil d’Artà, i de la disponibilitat d’agents i material per part de la Benemèrita en cas d’emergència. 

També s’ha aprovat per assentiment l’adhesió al Protocol de Col·laboració MIR-FEMP entre les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i els Cossos de la Policia Local per a les víctimes de violència domèstica i de gènere, que ara haurà de passar pel ple municipal.

A la Junta Local de Seguretat hi ha assistit, a més de batle, l’assessor de la Delegada de Govern, Rogelio Araújo; el Tècnic de l’ISPIB, José Manuel Moyà; el capità de la Guàrdia Civil, Jerónimo Martínez; el comandant de lloc de la Guàrdia Civil d’Artà, Juan Doblás; l’Inspector de la Policia Local de Capdepera, Juan López; i el subinspector, Joaquin Rodriguez.
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
Horaris C E Escolar