Cala Rajada es prepara per a un nou Cap de setmana del Peix Fresc i la XV Mostra de la Llampuga


 

Enguany se celebra la XV Mostra de la Llampuga, inclosa dins el Cap de Setmana del Peix Fresc, els dies 7, 8 i 9 d’octubre. 

El cap de setmana començarà divendres 7 d’octubre, amb la Nit de tapes al moll i el tradicional Concurs de tapes. Enguany hi participen 12 estands i el jurat està format per diferents cuiners de la zona. L’entrada serà a partir de les 20h i el concurs començarà a les 21h de la nit. La vetllada estarà ambientada amb música en viu i DJ. Els tiquets del menjar es podran comprar als mateixos estands.

Dissabte 8 d’octubre, igual que l’any passat, els pescadors de Cala Rajada cuinaran una paella al moll per a 1.500 persones. Els tiquets de la paella valdran 3€ i els podran comprar una hora abans al mateix recinte. Després de sopar, tendrà lloc la Verbena marinera amb DJ i La Locamotora.

Diumenge dia 9 és el dia de la XV Mostra de la Llampuga. Com l’any passat, hi haurà 21 expositors, un dels quals és de postres. La inauguració de la Mostra serà a les 12h del migdia, i a diferència dels altres anys, autoritats i públic podran entrar al mateix temps al recinte per a degustar els plats elaborats per a l’ocasió.

L’horari serà de 12h a 16h i de 18h a 23h. A les 22h es veurà un espectacle de focs d’artifici. Els tiquets dels plats valdran 2€ i es podran comprar el diumenge al moll.

Cal remarcar que l’entrada és gratuïta a tots els actes del cap de setmana. 
 

A la presentació del Cap de setmana del peix fresc, que ha tengut lloc avui al matí a Cala Rajada,  el batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha comentat: “La Mostra de la Llampuga ja és una fira consolidada i amb els actes de tot el cap de setmana s’ha modernitzat i s’ha fet més atractiva”. Ha agraït la implicació de la Confraria de Pescadors, de l’Associació Hotelera, de l’Associació de bars de vespre, i de Ports de les Illes Balears.

A la presentació hi ha assistit el batle de l’Ajuntament de Capdepera, Rafel Fernández; la regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza; el Patró Major de la Confraria de Pescadors, Pedro Mercant; el President de l’Associació Hotelera First Sun Mallorca, Joan Ferrer; i el president de l’Associació de Bars de vespre, Toni Pastor.