Els tècnics de la Conselleria de Medi Ambient visiten Capdepera per cercar una ubicació des d’on llençar els focs artificials de les festes de Sant Bartomeu


 

Tècnics del servei forestal de la Direcció General de Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient varen visitar ahir al matí Capdepera per cercar possibles ubicacions des d‘on llençar els focs artificials de les festes de Sant Bartomeu, al mes d’agost.

La regidora de festes, Carmen Corraliza, el regidor de Medi Ambient, Xavier Garcia, i els tècnics de Medi Ambient de l’Ajuntament, els varen acompanyar per visitar diverses zones del municipi i trobar una alternativa al Castell de Capdepera, des d’on es llençaven fins l’any passat.

Des de la Conselleria recorden que no es poden llençar els focs des del Castell, segons la normativa que dicta l'ús del foc i prohibeix llençar objectes inflamables, encesos o no, en zones situades a menys de 500 metres de terrenys forestals de l'1 de maig al 15 d'octubre, època de perill d'incendis forestals. L’any passat, a causa de les pluges durant el mes d’agost, es va permetre realitzar l’espectacle al Castell, però de cara a aquest estiu, s’ha de trobar una alternativa.

Des de les regidories de Festes i Medi Ambient volen agrair a la Conselleria l’interès i el desplaçament fins a Capdepera per trobar entre tots una solució.