S'han sol·licitat 41 beques pel proper curs



Diumenge, dia 1 de novembre, l'Associació d'Amics de l'Escola de Música de Capdepera lliurà les beques i ajudes anuals als alumnes de l'Escola Municipal de Música. Luís Cerrada va fer de presentador del acte que gairebé omplí el teatre de Capdepera. Primerament, els alumnes de violí, van interpretar un seguit de peces amb participació des dels més petits als majors. Després se va fer el lliurament de beques i gratificacions als alumnes.



Pel que va comentar l'associació se han pogut repartir 11.479 euros, gràcies a les aportacions de mecenes i d'empreses i associacions col·laboradores. Enguany s'han lliurat 41 beques i 20 joves músics han rebut una gratificació per la seva participació en els actes organitzats i per la seva col·laboració.



Cada col·laborador va repartir als alumnes les ajudes, que pujaren a l'escenari per rebre-les. Aquí teniu les imatges dels distints grups. Cal dir que faltaven alguns becats per distints motius i el recolliren parents.























La fotografia de tot el grup.



En acabar, la presidenta de l'associació i el batle de Capdepera, van dirigir unes paraules d'agraïment al públic i van animar a pares i alumnes per seguir estudiant. També se va demanar un aplaudiment pels col·laboradors de l'associació. La festa va acabar amb un refresc a l'entrada del teatre.







Els col·laboradors i patrocinadors.