Substituint la mini "oktoberfest" d'altres anys, en aquesa ocasió el "Cap de setmana del peix fresc" ha inclòs una anunciada "verbena marinera" que, en realitat, ha tengut el seu centre neuràlgic i el màxim pol d'atracció en la gran paella que els pescadors i ajudants fan fer per a més de mil persones. Per bé que, pròpiament, ens hem de referir a tres grans paelles, una per a 500 comensals i dues per a 300 cadascuna.



Ja deim, l'expectació va ser grossa des dels preparatius i els preliminars. Molta gent no es va voler perdre cap detall de com es pot fer, i que a més surti tan bé, arròs per a tanta gent. Però, la gent del moll ja ens ha demostrat, en una trajectòria dilatada, la seva capacitat per a resoldre aquests reptes aparentment impossibles, i com sortir-se'n amb bon nom.



Posteriorment, es procedí al lliurament de premis del Campionat d'Espanya de Fotosub Apnea 2015, notícia que us ampliam en un altre apartat.

La vetllada es va perllongar amb l'actuació musical de La Locamotora, i tot plegat, atenent que el temps va respectar la festa, va constituir un èxit en tots els sentits, inclosa la participació popular.







Servir. Un bon plat i tot hom content.



Com semrpe, molta gent.



I comptar amb l'equip del bar. Fantàstics!