Euforia guanya el concurs de tapes, tot i que aquesta tapa no es podia tastar.



El restaurant Euforia va guanyar ahir vespre el primer premi del concurs de tapes que es celebra durant el Cap de setmana del Peix fresc. Onze bars i restaurants varen muntar la seva parada al moll i oferiren diferents tapes, algunes més elaborades i algunes més clàssiques. El segon premi va ser pel restaurant Noah’s i el tercer premi pel restaurant Es Polígon.


 El jurat del concurs estava format per cinc chefs de la zona que varen tastar les tapes que es presentaren a concurs i puntuaren aspectes com la presentació, sabor, textura o originalitat.

Els premis els van entregar el batle de Capdepera, Rafel Fernández, el patró major de la Confraria de Pescadors, Pedro Mercant, i el Director General de Pesca del Govern de les Illes Balears, Joan Mercant.

Des de les vuit del capvespre passejava gent a la nit de tapes que es va allargar fins passada la mitjanit gràcies a l’ambientació musical de Chevy Band i DJ.



Tot i que és un concrus sense regles ni bases, fou molta la gent que es queixà per no poder tastar la tapa guanyadora, ja que sols la feren per presentar-la al concurs. Tal volta aspectes com aquests s'haurien d'especificar en properes edicions.

Els onze bars i restaurants participants són: Sa Plaça, De Arce, Polígono, O’Sole mio, O’Sole di Capri, Recó d’es moll, Gran Café, Cafà i puntes, Noahs, Sa Cova i Euforia.