Les activitats de la setmana del turista han tingut molt bona participació de turistes 


 
Un any més, la setmana del turista de Capdepera ha dinamitzat l’agenda local del visitant amb un seguit d’activitats per a tots els gusts. Des de demostracions de balls i folklore fins a mercadets i excursions per veure el patrimoni del municipi.

Els turistes que aquests dies han visitat Capdepera ha pogut gaudir d’un programa d’activitats complet i destinat a ells, com una mostra d’agraïment per la seva elecció de visitar el municipi gabellí. A més les activitats programades han tingut molts de visitants locals.



La Setmana del Turista va començar dia 18 de setembre,  amb un cercavila, una demostració de castellers i un mercadet a la plaça dels Pins. Durant els següents dies els participants han visitat els jardins March, les Coves d’Artà, la Torre de Canyamel, el Castell de Capdepera i el Centre Melis Cursach, han assisitit a demostracions de ball de bot i flamenc, i el darrer cap de setmana gaudiren d’un concert de corals al Centre Cap Vermell, amb la presència de les Corals de Campos, Punta de n’Amer de Sa Coma i Coral Gabellina.



Les activitats previstes acabaran dia 30 de setembre, per tant aquests dies encara queden activitats programades per conèixer les rutes de senderisme i cicloturisme que hi ha a Capdepera.



El departament de Turisme de l’Ajuntament de Capdepera s’ha sumat un any més a la iniciativa de celebrar el dia del turista, el 27 de setembre, organitzant diverses activitats moltes d’elles gràcies a la col·laboració d’empreses i persones que les ofereixen de forma gratuïta.



Cal remarcar una gran afluència de públic a totes i cadascuna de les activitats organitzades. Us deixam algunes imatges dels actes realitzats.




Castellers "Al·lots de Llevant"









Ball de bot " Castell de Capdepera"









Trobada de Corals a Centre Cap Vermell