First Sun Mallorca Hotels participa, del 4 al 8 de febrero, a la fira Reisen d’Hamburg per promocionar l’ oferta turística de Capdepera. 

La Reisen és la fira de viatges i caravanes més important del Nord d’Alemanya, amb un públic objectiu comprès entre els 40 i els 60 anys, amb ingressos superiors a la mitja alemanya.

Aquest esdeveniment constitueix una excel.lent plataforma per a la promoció de les activitats esportives i de naturalesa de Capdepera.



L’Associació hotelera assisteix a aquesta fira com a coexpositor, amb un taulell dins l’estand de les Illes Balears, al qual també hi són presents altres zones i empreses de les illes.

Hamburg és un dels punts importants de turistes que posteriorment visiten el nostre municipi, i gran part d’ells el conèixen, fet que ha provocat una notable convergència del gent cap al nostre taulell, amb una nombrosa demanda d’informació i material promocional.

Des de la fira ens transmeten la satisfacció i la magnífica acollida del nou fullet 
promocional de Capdepera per part dels visitants, el qual permet mostrar les millors imatges de les nostres platges i espais naturals, acompanyades per la varietat d’oferta de productes turístics de la localitat.

No es pot obtindre un valoració més positiva per part dels nostres representants d’aquests dies d’intensa feina promocional.