Aquest matí de dissatbe (27 de desembre), cap a les 10 hores, s'ha produït un petit in cendi en el cablejat elèctric, a l'alçada del número 59 del carrer Elionor Servera de Cala Rajada. 

Tot i que les flames no han assolit gran volum, el foc ha anat acompanyat de successives explosions, molt sonores, que han alarmat els veïnats i la gent que en aquells moments transitava per la zona.

Al cap de pocs moments, ha comparegut un agent de la Policia Local, el qual ha procedit a una primera tasca d'extinció, que en tot cas no s'ha completat fins a l'arribada, una estona més tard, d'una dotació de bombers, que han procedit a controlar definitivament les flames. Aquesta ràpida actuació ha evitat, amb tota seguretat, que el foc es propagàs als rètols de plàstic dels comerços veïns, o que fins i tot les flames acabassin afectant el seu interior.

Segons ens han dit alguns veïns, aquesta no és la primera vegada que es produeix un accident d'aquesta naturalesa en el mateix punt. Potser la companyia subministradora convendria que s'ho miràs a fons, no fossin coses que haguéssim d'acabar lamentant-ho.

Aquesta és la seqüència dels fets: