MÉS per Capdepera va celebrar aquest passat divendres la seva 3ª Assemblea, en la qual es va elegir el candidat a la batlia en les properes eleccions municipals

 

  Aquest passat divendres, 19 de desembre, MÉS per Capdepera va celebrar la 3ª Assemblea des de la seva constitució el passat més d’abril. Hi va assistir Joan Font, protveu de la coalició en el Consell de Mallorca. En aquesta trobada es va començar a treballar en el programa electoral, es va aprovar un programa d’actuacions fins a les eleccions municipals i finalment es va elegir PereFuster, per unanimitat, com a cap de llista.

   Pere Fuster, que també formarà part de la llista de MÉS per Mallorca al Consell com a número 7, repeteix així com a candidat a batle –fa 4 anys ho va fer en representació de PSM-Entesa– si bé va anunciar que en aplicació dels estatuts de la formació a nivell local, aquest serà el darrer cop que encapçali la candidatura. Fuster va recordar que la política no ha de ser una forma de vida sinó una experiència puntual de servei a la ciutadania.

   En la seva intervenció, el candidat va dir que es conformarà una llista renovada, preparada per governar Capdepera i fer-ho millor que els responsables del govern municipal en els darrers quatre anys. Fuster va indicar que els ciutadans estan cansats de les velles formes de fer política i de bipartidisme, tant a nivell local com autonòmic i estatal. Per tant, MÉS posarà damunt la taula tota una sèrie de propostes en matèria de regeneració política, transparència i participació ciutadana, adequades als nous temps que corren.

  Finalment, Pere Fuster va mostrar la seva satisfacció per l’important nombre de persones independents, fins ara allunyades de la política, que s’han interessat pel projecte de MÉS per Capdepera des de la seva constitució i que acudeixen a les assemblees a donar la seva opinió.

 MÉS per Capdepera