El passat dissabte 4 d'octubre es va realitzar a la plaça dels pins la VII Edició de la Festa Intercultural, organitzada pel departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera.Aquest any amb el servei d'Espai Obert s'ha organitzat un concurs de dibuix sobre la temàtica intercultural. La guardonada ha estat Maria Lloret i el seu dibuix ha estat el protagonista en el cartell de la VII edició de la Festa Intercultural. El batle de Capdepera, Rafel Fernández Mallol, i la Regidora de Serveis Socials, Ivon Renaud Mas, van fer entrega del premi a la guardonada.

Enguany la Festa Intercultural ha estat més reduïda d'espai (ocupava mitja plaça dels Pins) i d'horari, per bé que el nombre de xiringuitos s'ha mantingut semblant a l'edició anterior. Al capvespre s'animà la plaça, que congregà més gent al voltant de l'hora de sopar.

D'altra banda, hi participaren un total de 12 xiringuitos, distribuïts en:
*  7 països: Alemanya, Argentina, Bulgària, Equador, Paquistan, Senegal i Tunísia.
 3 regions d'Espanya: Andalusia, Extremadura i Madrid.
*  2 entitats: Creu Roja de Capdepera i el Col legi S'Alzinar (6è curs pro-viatge d'estudis).Les actuacions musicals van comptar amb la col·laboració de: 

* Banda de cornetes i tambors.
* El grup de Ball de Bot Castell de Capdepera
* L'Orquestra N'Alardern
* Les Vetleries
* Els Combos Grans
* El duo de rap de Senegal

Des dels Serveis Socials volem donar les gràcies a tots els participants i col·laboradors d'aquesta VII Edició de la Festa Intercultural.

Us deixam unes imatges de les actuacions: