Bàrbara Lliteres i Joan Ramón Esteva, nous obrers majors.Kiko Melis, serà el president L'Obreria de Sant Antoni, reunida el passat cap de setmana, va acordar renovar els càrrecs dels obrers i president. 

Després d'uns anys de feina intensa per redreçar les festes, i aconseguir que Sant Antoni sigui una de les festes més viscudes i estimades a Capdepera, van deixar els càrrecs d'Obrers en Toni Moll i Tomeu Melis i el president Joan Terrassa. Tots tres seguiran lligats a la festa.

Els nous obrers seran na Bàrbara Lliteres "Vergera", Obrera de Capdepera,  i Joan Ramón Esteva "Blancus", obrer de Cala Rajada.Pel que fa a la presidència  en Joan Terrassa ha passat la responsabilitat de la direcció de l'Obreria a Kiko Melis "Pillu".

Tots tres són reconeguts santantoniers de tota la vida, que estimen i viuen les festes. Amb ells al davant, la festa segueix en bones mans. Enhorabona a tots. Als que surten, cal agrair la feina feta fins ara, i als nous que afronten una etapa de major responsabilitat a l'Obreria.