La cantonada del Carrer Elionor Servera amb el Carrer de l'Agulla


Amb els conseqüents perjudicis al comerç allà ubicat

"Això no s'arreglarà fins que no hi hagi un ferit greu" afirma Antoni Morell, propietari de l'òptica de la cantonada. Els darrers set anys hi ha hagur set accidents. "He parlat amb el batle per demanar-li que posin ferros protectors i me diu que si en posa aquí n'hauria de posar per mig poble".

Però el mal és que sempre el rep el mateix. I cada vegada susposa més d'un mes per arreglar els danys materials. A més dels perjudicis al negoci, la mala imatge per als clients i la mala imatge pública en general.

S´ha convertit en un punt negre  circulatori. Tant és a altes hores de la nit com de matinada. Tans si el conductor va begut o no veu les indicacions. Si és un autocar o cotxe. Què s'hi pot fer? es demana el propietari mostrant-ens els documents dels darrers accidents

El darrer sinistre fou dia 1 de març d'enguany. Però llistat és llarg:
16-4-1013
18-8-2012
13-9-2009
 4-6-2009
16-2-2008
10-5-2007

Cap Vermell ja publicà una notícia al respecte de l'accident de 2009: ALLUNATGE






Alguna cosa s'ha de fer. Segurament és el punt de més circulació rodada de Cala Rajada. I mereix una atenció especial. Encara que sols sia per prevenir una desgracia (que estadísticament pot arribar en qualsevol moment). Com sempre la solució és en mans de les autoritats.